+45 2588 5050 kontakt@effx.dk

Genoptræning med dig i fokus

Vi er specialister inden for genoptræning og har i en lang årrække genoptrænet stort set alle former for skader. Vi genoptræner både den topprofessionelle atlet og den almene dansker. Vi skelner ikke mellem, hvem vi genoptræner – alle skal have den bedst mulige genoptræning og den højest opnåelige funktion. Under et genoptræningsforløb hos Efficax er det dig, som er i fokus. Vi foretrækker, at genoptræne en til en – medmindre vores klienter har ønsker om at træne sammen. Vi tager dig i hånden og sørger for, at du hele tiden er det sted i forløbet, hvor vi ønsker, du skal være. En god genoptræning er essentiel for alle med en skade – uanset om de er opereret eller ej.

Forebyg skader

Der kan være mange årsager til at påbegynde forebyggende træning. Det giver sig selv, at en fodboldspiller bør forebygge diverse fodboldrelaterede skader, men med udgangpunkt i fx. en kontormedarbejder kan der ligeledes laves forebyggende træning imod fx. hovedpine, nakkesmerter og stivhed. Det er sjældent, at vi har decideret forebyggende træningsforløb, men mange nyder godt af en eller to sessioner, hvor du sammen med en af vores fysioterapeuter gennemgår øvelser, som kan forebygge de problemer, som du kunne være mest disponeret for, og samtidig sikrer kvalitet i udførsel af disse.

Tilbage efter en skade

Når du efter en kortere eller længere genoptræningsperiode skal tilbage til din sport eller fritidsaktivititet, skal dette foregå så sikkert som overhovedet muligt. Alt for mange gange oplever vi, at folk genoptager deres sport, når de tror, de er klar – og ikke når de er klar.

Vi sørger altid for at tilrettelægge dit genoptræningsforløb efter, hvilken type skade du har, og hvad du skal kunne efter din genoptræning. Du vil i slutningen af dit genoptræningsforløb altid skulle gennemgå en afsluttende test, som skal afgøre, hvorvidt det er sikkert for dig at vende tilbage til sport. Her får vi også klarlagt, om du skulle have eventuelle mangler i din funktionelle formåen, som forhindrer dig i dette.

Den afsluttende test består af en lang række fysiske og psykiske test.

Træningsfaciliteter til en optimal genoptræning

Hos Efficax har vi sikret os, at vi har alt det fornødne udstyr, som skal til for at gennemføre den mest hensigtsmæssige genoptræning. Vi lægger desuden vægt på, at det udstyr, som anvendes, skal være svarende til, hvad klienten selv har til rådighed. Det er således underordnet, om klienten har adgang til et fitnesscenter eller ønsker at træne i hjemmet.

Fysioterapeuter hos Efficax

Peter Due Hansen

BA. Fysioterapi

 

Helene Lindqvist

BA. Fysioterapi

 

Trustpilot anmeldelser