+45 2588 5050 kontakt@effx.dk

Fysisk træning

Vi har stor erfaring inden for sport, hvor præstationsfremmende træning er en central del af at skulle levere sit ypperste. Præstationsfremmende træning vil altid tage udgangspunkt i de ønsker du har som patient, men vi vil altid supplere op med vores tanker, når vi har lavet en gennemgående og grundig undersøgelse af dig.

Vi tager altid hensyn til at vores træning skal være overførbar til de aktiviter eller idrætsgrene som du dyrker.

Forebyggende træning

Hvad enten man er fysisk aktiv inden for sport eller om man blot skal bruge sin krop i hverdagsøjemed, så kan det give mening at udføre forebyggende træning. Typisk bruger vi først tid på at få klarlagt, hvilket mulige problematikker som man ønsker forebygget. Dernæst sørger vi altid for at give vores patienter en grundliggende forståelse for hvad de træner og hvorfor de skal træne det. Vi tager altid udgangspunkt i evidensbaseret træning – altså træning som vi ved virker. Efter et kortere eller længere forløb med forebyggende træning hos os, er målet at vores patient selv kan stå for træningen i fremtiden.

Denne form for træning benyttes oftest off-season i diverse sportsgrene som fodbold, floorball, cykling håndbold og lignende.

Vores tilgang & hvad du kan forvente af dit første besøg

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in.

Fysioterapeuter hos efficax

JON

BA. Fysioterapi
Osteopat studerende

Kasper

BA. Fysioterapi
Osteopat studerende

 

Jonas

BA. Fysioterapi
Osteopat studerende

 

Martin fik styr på sit knæ

“Har været hos flere behandlingssteder men behandlerne hos Efficax har været klart de bedste. Virkelig nogle gutter der brænder for deres fag! Og så fandt de problemet med mit knæ som foregående behandlingssteder ikke har kunne hjælpe mig med.”

Tilskud fra Sygeforsikring Danmark

Er du medlem af Sygeforsikring Danmark, så får du automatisk tilskud til din fysioterapeutiske behandling. Tilskuddet er på 133 kr ved 1. konsultation og 88 kr ved de efterfølgende konsultationer. Ved holdtræning vil du få refunderet halvdelen af beløbet. 

Tilskuddet er det samme uanset hvilken gruppe du er en del af.

Forsikringsguide

6/10 danskere er ikke klar over, at de er dækket af en sundheds- eller ulykkesforsikring, som kan betale helt eller delvist for fysioterapeutisk behandling. Vi har lavet en forsikringsguide, som skal gøre det let at finde ud af hvordan du er dækket.