Efficax Vanløse

Efficax er en fysioterapeutisk praksis centraltbeliggende i Vanløse tæt ved offentlig transport så som metro, S-tog og diverse buslinjer. Der er gode og gratis parkeringsmuligheder i op til tre timer lige til døren.

Klinikken er let tilgængelig fra byer som København, Frederiksberg, Brønshøj/Husum, Rødovre, Valby og Herlev.

Nabo til Brønshøj/Husum

Vores 125kvm store klinik er placeret på Jyllingevej 58, 2720 Vanløse. Her er let tilkørsel uanset om man er på cykel eller i bil. For billister er der altid fri parkering på selve Jyllingevej, så du kan holde lige til døren.

Med offentlig transportmidler er det ligeledes let tilgængeligt, da flere buslinjer slår vejen forbi klinikken, mens også C-linjen fra Husum st. stopper ved Jyllingevej st.  

Engagerede fysioterapeuter

På klinikken vil du opleve et imødekommende og engageret personale, som ikke blot behandler dig, men også giver dig viden og redskaber til hvordan du bliver fri fra dine symptomer og efterfølgende vedligeholder effekten, så du i fremtiden ikke skal gå med bekymringer om hvornår problemet igen opstår. Afhængig af din problematik/skade opsætter vi en realistisk og effektiv plan for hvad du selv skal gøre og hvorfor du bør gøre det. Dertil kommer, at fysioterapeuterne på klinikken har høj faglighed inden for både træning og den manuelle del af behandlingen. Derfor vil vi hos alle patienter sørge for, at vi med vores hænder får behandlet problemet.

Offentlig transport

Husum st. - Vanløse st.                      4 min.

Husum st. - Jyllingevej st.                  3 min.

Brønshøj Torv - Efficax                     10 min.

Føtex Brønshøj - Efficax                   13 min.

Fitness World Husum - Efficax         15 min.

fysioterapi-vanlose-osteopat.jpg

REJSEPLAN

LÆS MERE

PARKERING
LÆS MERE

Booking

Du har mulighed for at booke en tid til osteopati, fysioterapi, massage eller akupunktur via vores bookingsystem eller via telefon 25 88 50 50. Vi bestræber os altid på at tage telefonen, men vi er ofte i gang med behandling, så hvis du lægger en telefonbesked eller sender en SMS, så vil du høre fra os hurtigst muligt. Alternativt kan du altid fange os på nedenstående kontaktformular eller kontakt@effx.dk.

Har du behov for at møde op fysisk for at få diskuteret dine muligheder og booke en tid, er dette naturligvis også en mulighed inden for vores normale åbningstider.

Åbningstider

Mandag: 07.00 - 18.00

Tirsdag: 07.00 - 18.00

Onsdag: 07.00 - 18.00

Torsdag: 08.00 - 18.00

Fredag: 07.00 - 18.00

Weekend/helligdag:

Efter aftale

Jyllingevej 55, st. th.

2720 Vanløse

Danmark

Online Booking

Telefon: 25 88 50 50

kontakt@effx.dk

@Copyright Efficax ApS 2019

  • Facebook - Black Circle
  • Instagram - Black Circle
  • YouTube - Black Circle