Vi har forsøgt at gøre det lettere for dig, at få overblik over hvordan du er dækket af dit forsikringsselskab.

 

Du kan derfor klikke på billedet af den forsikring som dækker dig. Du kan derfra læse mere om hvordan du er dækket. Har du spørgsmål, så står vi klar til at besvare dem. 

Det er altid en god idé at have snakket med sit forsikringsselskab og evt. sin privatpraktiserende læge inden du starter din behandling.

dansksundhedssikring-forsikring-tilskud-fysioterapi
topdanmark-forsikring-tilskud-fysioterapi
lb-forsikring-tilskud-fysioterapi
tilskud-sygeforsikring-danmark
danica-forsikring-tilskud-osteopati-fysioterapi
scandia-forsikring-tilskud-fysioterapi
runa-forsikring-tilskud-fysioterapi.png
bauta-forsikring-tilskud-fysioterapi
codan-forsikring-tilskud-fysioterapi
almbrand-forsikring-tilskud-fysioterapi
tryg-forsikring-tilskud-fysioterapi
if-forsikring-tilskud-fysioterapi
pfa-forsikring-tilskud-fysioterapi
bupa-forsikring-tilskud-fysioterapi
fdm-forsikring-tilskud-fysioterapi
Ok - forsikring.png
mølholm_forsikring_2_.png

Fire ud af ti kender ikke deres sundhedsforsikring

Som regel er sundhedsforsikringer noget, man har via sit arbejde eller pensionsselskab, men der er også folk, som tegner en privat sundhedsforsikring, når de fx. køber indbo- eller bilforsikring. Sundhedsforsikringer er til for at blive brugt. De er til for at hjælpe dig - men langt de fleste ved ikke, hvordan de er dækket, eller om de overhovedet har en. Det kan være en omkostningsfuld omgang, hvis man selv skal betale for sin behandling, og det får mange til at nedprioritere behandling, indtil symptomerne er uudholdelige. Det er naturligvis en kæmpe fejl, da man via statistik kan se, at desto længere tid man har haft et problem, desto længere tid tager det også at komme af med det.

Ydernummer / Henvisningssystemet

Flere selskaber har som krav, at man får en henvisning fra sin læge og herefter benytter sig af en fysioterapeut, som er godkendt af den offentlige sygesikring (med ydernummer).

Vælger du en fysioterapeut, som arbejder inden for den offentlige sygesikring, får man tilskud via det offentlige, hvilket betyder, at dit forsikringsselskab ofte skal betale færre penge for din behandling. Vælger du derimod en privat praktiserende fysioterapeut (uden ydernummer) - ligesom os - er der for forsikringsselskabet ikke penge at hente via den offentlige sygesikring, hvilket medfører større omkostninger for dem.

​Det offentlige er billigst - er det også bedst?

Grundlæggende kan man sige, at det er billigere at blive behandlet af en fysioterapeut inden for den offentlige sygesikring, men det kan der også være en grund til. Som indehavere af en privatpraktiserende klinik, ved vi, at når folk vælger at komme forbi os, så er det med ønsket om høj kvalitet og grundighed. Det er netop det, vi bestræber os på - fordi ellers kommer patienterne ikke igen.

Det gør de til gengæld, hvis vi arbejdede inden for det offentlige - uanset vores ydelsers kvalitet. Lægerne smider tusindvis af patienter af sted på daglig basis. Af samme årsag anser vi det som essentielt, at vi i endnu højere grad får dygtiggjort os for at skabe en større forskel mellem det offentlige og private. Det gør vi ved årligt at bruge en masse tid, resourcer og penge på kurser og efteruddannelse.

Åbningstider

Mandag: 07.00 - 18.00

Tirsdag: 07.00 - 18.00

Onsdag: 07.00 - 18.00

Torsdag: 08.00 - 18.00

Fredag: 07.00 - 18.00

Weekend/helligdag:

Efter aftale

Booking

Online Booking

Telefon: 25 88 50 50

E-mail: kontakt@effx.dk

Adresse

Jyllingevej 55, st. th.

2720 Vanløse

Danmark

@Copyright Efficax ApS 2019

  • Facebook - Black Circle
  • Instagram - Black Circle
  • YouTube - Black Circle