+45 2588 5050 kontakt@effx.dk

Teamet

Det som gør vores team unikt er, at alle har lyst til at gå de ekstra skridt for at hjælpe vores klienter i mål. Vi bestræber os på hver dag at levere det bedst mulige produkt og gør en dyd af at du også kan mærke det, når du træder ind af døren. En behandler hos Efficax er kendetegnet ved at være fagligt velfunderende, engageret og omstillingsparat afhængig af hvilken klient og problematik man står over for.

Efficax Teamet

Jon Timotej

BA. Fysioterapi
MSc. Osteopati (Autoriseret)
Jon@effx.dk

Kasper Straube Hansen

BA. Fysioterapi
MSc. Osteopati (Autoriseret)
Kasper@effx.dk

osteopat-vanlose-fysioterapi

Lasse Juul Jensen

BA. Fysioterapi
MSc. Osteopati (Autoriseret)
Lasse@effx.dk

Peter Due Hansen

BA. Fysioterapi
Exam. Sportsfysioterapeut
Peter@effx.dk

Helena Lindqvist

BA. Fysioterapi

Helena@effx.dk

Cecilie Bechmann

BA. Fysioterapi

Cecilie@effx.dk

Line Brendes

Massør
Fysioterapeut studerende
Line@effx.dk

Jonas Mortensson

Massør
Fysioterapeut studerende
Jonas@effx.dk

Kvalitet slår kvantitet

Det vil altid være billigere at blive behandlet af en fysioterapeut inden for den offentlige sygesikring – og sådan skulle det gerne være. Efficax er ikke – og ønsker ikke – at være en del af den offentlige sygesikring. Årsagen her til er, at vi ønsker at bruge mere tid sammen med vores klienter og ikke ønsker faste rammer for hvordan vi hjælper vores klienter i mål. Du skal mærke en tydelig forskel på at du kommer på en privat praktiserende klinik. Måden du bl.a. vil kunne mærke dette er, at din behandler altid står klar, hvis spørgsmål skulle opstå eller uforudsete hændelser finder sted. Vi er altid let til gengængelig på mail – også i weekenderne.

Specialviden i teamet

At være specialist inden for noget kræver ikke kun en lang varig uddannelse, men også at du i årevis har beskæftiget dig med specifikke områder. Hos Efficax har vi flere specialister inden for forskellige skader og sportsgrene. Jon har bl.a. igennem en årrække rejst rundt med det danske cykel landshold, mens Kasper og Peter har arbejdet i flere forskellige fodboldklubber i både 1. og 2. division. Alle klinikkens behandlere har desuden været en del af større og mindre virksomhedsordninger, hvor vi har diagnosticeret og behandlet alt fra nakke- og rygsmerter til hovedpine eller albuesmerter. Alle I teamet er desuden selv fysiske aktive inden for løb, styrketræning, golf, fodbold, cykling og triathlon. Jon har eksempelvis både marathons og ironman medaljer på CV’et.

3 grunde til at vælge os

01.

K

Veluddannet personale med mange års erfaring

Vi har efteruddannelse inden for osteopati, sportsfysioterapi, akupunktur m.m. og har desuden været mange år i faget.

02.

K

Vi sætter dig og kun dig i fokus

Når du kommer til behandling hos os, så er det dig vi har i fokus. Du vil fra første øjeblik mærke vores passion og engagement for at afhjælpe din skade.

03.

K

Vi har set din skade før

Hos Efficax behandler vi i et sted mellem 100-200 klienter om ugen, så chancen for at vi har set din skade før er tæt på 100% sikker.