+45 2588 5050 kontakt@effx.dk

Efficax betyder effektiv
– og det er hvad vi er

Vi tror på, at den bedste og mest effektive behandling har klienten i centrum. Ud fra dialog mellem dig og en af vores dygtige og passionerede fysioterapeuter eller osteopater finder vi den behandlingsstrategi, som passer til netop dine behov.

Hos Efficax har vi ikke kun fokus på det smertegivende område, men anskuer også øvrige områder i din krop, så du kan få en forklaring på hvad der præcis gør ondt og hvilke konsekvensen skaden har for andre regioner i kroppen.

Den rette behandling gør dig symptomfri

Vores behandlingsmetoder spænder vidt og inkluderer alt fra manuelle behandsteknikker som manipulation, ledmobilisering, muskelafslappende teknikker, akupunktur til genoptræning eller forebyggende træning. Vi har en omfattende viden som gør, at vi sammen med dig kan beslutte hvilke former for behandling, som vil hjælpe dig hurtigst og bedst muligt.

 

Videreuddannelse i vores DNA


Det ligger os på sinde altid at være i personlig og faglig udvikling. Dette skinner igennem ved, at vi hyppigt er til undervisning, foredrag eller kurser. Vi har sammenlagt studeret i over 9 år og det er én ting som vi aldrig vil stoppe med. Vi tror på, at den bedste behandler altid er opdateret på den nyeste viden. Når en i teamet har været på kursus holder vi altid interne oplæg for at videregive ny information til de andre i teamet.

3 gode grunde, til at vælge Efficax

Talrige behandlingsmuligheder

Via vores uddannelse har vi ikke kun én, men flere behandlingsmuligheder, når vi møder vores klienter. Dette skal sikre, at vi kan udvælge lige netop den behandlingsform, som vil være bedst for dig.

Intern sparring på klinikken

Oplever vi udfordrende problemstillinger tager vi dem løbende op internt på klinikken. Dette sikrer, at du ikke kun har en behandler som kan hjælpe dig, men derimod et helt team af kvalificerede fysioterapeuter og osteopater.

Du er ikke et samlebåndsobjekt

Da vi er en privatpraktiserende klinik modtager vi ikke hundredevis af henvisninger fra diverse læger og forsikringsselskaber. Vi skal kæmpe for hver en klient vi har. Derfor vil du hos os aldrig føle dig som “den næste i rækken”.