Efficax betyder Effektiv - og det er hvad vi er

 

Vi tror på, at den bedste og mest effektive behandling har den individuelle klient i centrum. Ud fra dialog mellem dig og en af vores dygtige og passionerede fysioterapeuter eller massageterapeuter finder vi en behandlingsstrategi, som passer til netop dine behov.

 

Hos Efficax har vi ikke blot fokus på det smertegivende område, men anskuer også øvrige områder i din krop, så du får den mest helstøbte forklaring på dit problem.

Vores behandlingsmetoder spænder vidt og inkludere både manuelle behandlingsteknikker som manipulation, ledmobilisering, muskelafslappende teknikker, akupunktur m.m. Derudover har vi en omfattende viden omkring genoptræning som kan være et værdifuldt supplement til vores behandling. ​

Start din behandling i dag

Hos os er der intet krav om henvisning fra egen læge. Du kan starte din behandling med det samme. Klinikkens personale står altid til rådighed, hvis du har spørgsmål til din sundheds- eller ulykkesforsikring. Rigtig mange danskere har enten via arbejde eller pensionsordning fuld dækning af deres behandling. 

 

Du kan under 'FORSIKRINGSGUIDEN' se en lang liste af forsikringsselskaber, som dækker enten delvist eller helt for din behandling.

Stort fokus på videreuddannelse

Siden vi blev færdiguddannet som fysioterapeuter, har vi haft stort fokus på at videreudvikle os via en lang række kurser og efteruddannelse. Alle tre fysioterapeuter på klinikken har specialiseret sig inden for sportsfysioterapi og derudover også i gang med sidste år på en fem år lang Master-uddannelse inden for osteopati.

 

Kombinationen af vores viden fra hhv. fysioterapi og osteopati kommer vores patienter til stor glæde, 

når de starter deres forløb hos os. Vi kan garantere dig, at vi tager os tid til dig og, at vi altid yder vores bedste for at hjælpe dig. Vi har stor fokus på, at du undervejs i hele forløbet føler dig tryg og har vished om din problematik og ikke mindst prognosen undervejs.

Åbningstider

Mandag: 07.00 - 18.00

Tirsdag: 07.00 - 18.00

Onsdag: 07.00 - 18.00

Torsdag: 08.00 - 18.00

Fredag: 07.00 - 18.00

Weekend/helligdag:

Efter aftale

Booking

Online Booking

Telefon: 25 88 50 50

E-mail: kontakt@effx.dk

Adresse

Jyllingevej 55, st. th.

2720 Vanløse

Danmark

@Copyright Efficax ApS 2020