Massage

Massage er en velkendt og meget udbredt behandlingsform. Massage anvendes med et formål om at øge blodcirkulationen samt remodulere og afslappe skadet eller belastet væv. Mens mange af de gamle behandlingsformer gradvist er forsvundet, har massage stadig en central plads i behandlingsverdenen, da den kan fungere som både forebyggelse og behandling.

Massage hos fysioterapeut eller fysioterapeutstuderende

Hos Efficax er det vigtigt, at vores massør ikke er som alle andre massører. Vi ligger stor vægt på sikkerhed hos vores klienter, og derfor sikrer vi os, at vores massør har nødvendig viden omkring sygdomme og skader. Derfor er en massør hos Efficax altid enten færdiguddannet eller som minimum under uddannelse til fysioterapeut. Når du booker en massage, kan du forvente, at massøren grundigt arbejder dine muskler igennem, først ved opvarmning af vævet og hernæst mere dybdegående massage. Der vil altid blive taget hensyn til dig og dine behov, hvilket din massør altid vil spørge ind til undervejs i behandlingen. Det kan dog være relevant for din massør at lave en mindre undersøgelse, og du vil blive informeret, hvis din massør vurderer, at din problematik løses bedst ved supplering af andre behandlingsstrategier.

Hvornår er massage en god idé?

Der kan være mange forskellige problemstillinger, hvor massage kan være en effektiv behandlingsform enten som den primære eller sekundære behandling.

Hovedpine

Mange former for hovedpine skyldes spændt muskulatur i nakke, øvre ryg og skulderregion. Dette kan med fordel behandles vha. massage.

Nakke- & rygsmerter

Vi ser mange klienter, som grundet fx. stillesiddende arbejde døjer med nakke- eller rygsmerter. Her kan massage være et godt redskab i at afhjælpe problematikken.

Trætte og ømme muskler

Massage bruges af mange sportsudøvere som del i deres restitution efter en hård træning eller kamp. Dette giver god mening, da massage øger blodgennemstrømning og hermed bidrager til øget restitution.

Andre problematikker

Der er mange andre problematikker, hvor massage kan bruges. Vi vil ved den første konsultation altid vurdere, hvilke muligheder du har for et succesfuld behandlingsforløb.

Massageterapeuter hos efficax

IDA

Massør
Fysioterapeut stud.
Ida@effx.dk

Jakob

Massør
Fysioterapeut stud.
Jakob@effx.dk

Cecilie

Massør
Fysioterapeut stud.
Cecilie@effx.dk

Opspændte skuldre

“Jeg har nu været et par gange til massage hos Ida, hvor jeg har fået hjælp til mine opspændte skuldre. Oven i det er Ida også meget imødekommende, og jeg har hygget mig mens jeg lå på brikken. Kan klart anbefales.”

– Louise Rald Kaspersen

God behandling!

“Super Fantastisk Team! Jeg glæder mig til hvergang jeg skal ned til Ida, virkelig god og imødekommende lytter til de mindste ideer man har, er virkelig god til at udarbejde en plan for behandlingerne. Kan varmt anbefale at alle burde prøve Efficax!”

– Daniel Simoni