• White Google+ Icon
  • Twitter Clean
  • w-facebook

Hos Efficax tilbyder vi flere forskellige former for behandling. Dem kan du læse mere om på denne side. Klinikken er indrettet med henblik på at skabe de bedst mulige rammer omkring den behandling du har brug for. Det behandlende personale består af tre autoriserede fysioterapeuter og osteopat studerende, samt en massageterapeut og en fysioterapeut studerende, som arbejder som massør.

Fysioterapeuterne på klinikken har såvel den generelle fysioterapeutiske baggrund, som for den enkeltes vedkommende en specialviden inden for sportsskader, manuelbehandling, genoptræning, akupunktur o.l. Det samme gør sig i øvrigt gældende for klinikkens massageterapeuter. Du kan læse mere om hver enkel behandler under 'PERSONALE'.​

Verdensmesteren Mads P

Jeg har længe brugt Jon som behandler, Jon er yderst kompetent til hans arbejde. Og en af de bedste jeg har haft til at justere min krop, både som osteopat og massør.

 

Mit samarbejde med Jon startede under en skadeperiode, hvor fysser ikke kunne hjælpe. Efter få behandlinger hos Jon var jeg på cyklen igen. Han vil dig og din krop det bedste, og lader dig ikke forlade briksen før du er klar igen! Så brug Jon, han er den bedste investering jeg har gjort i min karriere som cykelrytter!

Åbningstider

Mandag: 07.00 - 18.00

Tirsdag: 07.00 - 18.00

Onsdag: 07.00 - 18.00

Torsdag: 08.00 - 18.00

Fredag: 07.00 - 18.00

Weekend/helligdag:

Efter aftale

Booking

Online Booking

Telefon: 25 88 50 50

E-mail: kontakt@effx.dk

Adresse

Jyllingevej 55, st. th.

2720 Vanløse

Danmark

@Copyright Efficax ApS 2020