Fysioterapi af høj kvalitet

 

Det er vigtigt for os, at klinikkens fysioterapeuter er dygtige, grundige og ambitiøse. Både med dem selv, men i højeste grad også på patienters vegne. Vi ligger stor vægt på efteruddannelse og specialisering inden for de områder, vi arbejder med. Hos os behøver du ingen lægehenvisning for at starte dit behandlingsforløb. Dette skyldes, at vi er en privat praktiserende klinik, som ikke er en del af den offentlige sygesikring.

Konstant fokus på faglig udvikling

At være fysioterapeut uden for den offentlige sygesikring sætter i langt større grad krav til vores evner og engagement overfor vores patienter. Det er bl.a. derfor, at vi bruger en stor del af vores tid på at efteruddanne og dygtiggøre os. Vi mener, at fysioterapeutuddannelsen udelukkende skal ses som en grundpakke, hvorefter den egentlige specialisering og uddannelse kan begynde. Alle vores fysioterapeuter er gennemsnitligt på kursus hver 3. måned og går derudover fast til undervisning 3 dage om måneden ifm. vores masterstudie, som vi afslutter i sommeren 2020. 

Du kan derfor forvente, at fysioterapeuterne på klinikken dels vil anvende deres fysioterapeutiske kompetencer og viden kombineret med behandlingsteknikker og den holistiske tilgang fra vores masterstudie inden for osteopati.

Vi går ind for sparring mellem vores fysioterapeuter for at vidensdele og holder ofte workshops, ligesom at vi løbende holder kurser for fysioterapeutstuderende via vores sideprojekt Efficax Academy. 

​Du vil altid møde en glad og engageret fysioterapeut, som via en grundlæggende sygesamtale får klarlagt og lokaliseret dine symptomer og ikke mindst den bagvedliggende årsager. Vores behandling er afhængig af problematikken bestående af dels manuelt arbejde på briks og vejledning i alt fra ergonomi, træning og kost. Under behandling kan du se et udpluk af de diagnoser og problemer, som vi behandler.

1-til-1 - sådan træner vi hos Efficax

Hos Efficax tilbyder vi individuelle træningsforløb ifm. genoptræning af en skade. Vi leverer ikke personlig træning eller træning relateret til vægttab, da det ikke er der vores kernekompetancer ligger. Vi har en stor interesse inden for præstationsfremmende træning, forebyggende træning og genoptræning og kan inden for disse områder levere en træning, som er både sjov og resultatorienteret. Vi leverer udelukkende 1-til-1 træning, da vi ønsker at have den tættest mulige kontakt med vores patienter. Det tror vi er sådan vi kan rykke dem mest. Den individuelle træning giver klinikkens fysioterapeuter muligheden for at have fuld fokus på dig, således at alle øvelser udføres perfekt og små justeringer kan tilføres undervejs i træningen. 

Præstationsfremmende træning

Vi har stor erfaring inden for sport, hvor præstationsfremmende træning er en central del af at skulle levere sit ypperste. Præstationsfremmende træning vil altid tage udgangspunkt i de ønsker du har som patient, men vi vil altid supplere op med vores tanker, når vi har lavet en gennemgående og grundig undersøgelse af dig.

Vi tager altid hensyn til at vores træning skal være overførbar til de aktiviter eller idrætsgrene som du dyrker.

Forebyggende træning

Hvad enten man er fysisk aktiv inden for sport eller om man blot skal bruge sin krop i hverdagsøjemed,

så kan det give mening at udføre forebyggende træning. Typisk bruger vi først tid på at få klarlagt, hvilket mulige problematikker som man ønsker forebygget.

Dernæst sørger vi altid for at give vores patienter en grundliggende forståelse for hvad de træner og hvorfor de skal træne det. Vi tager altid udgangspunkt i evidensbaseret træning - altså træning som vi ved virker. Efter et kortere eller længere forløb med forebyggende træning hos os, er målet at vores patient selv kan stå for træningen i fremtiden.

 

Denne form for træning benyttes oftest off-season i diverse sportsgrene som fodbold, håndbold o.l.

Genoptræning

Genoptræning er et af de områder, hvor vi bruger mest tid. Der er ofte behov for en grundig genoptræning og mange oplever desværre, at et genoptræningsforløb i det kommunale enten er for kort eller, at der er for lidt supervision omkring den træning, som skal udføres. 

Vi ser derfor ofte patienter, som har genoptrænet enten i kommunalt regi eller på egen hånd, som vælger at starte et forløb hos os. Genoptræningen består typisk af forskellige aspekter; styrke, bevægelighed, udholdenhed, funktionalitet og stabilitet/balance.

Vi sørger altid for, at vores patienter får en grundliggende forståelse for hvad de træner og hvorfor.

Typisk vil et genoptræningsforløb bestå af øvelser som udføres i klinikken under tæt supervision.

Sideløbende med dette vil patienten have øvelser eller tiltag som denne skal lave, når patienten ikke træner hos os. Vi har erfaring med genoptræning af skader i følgende regioner:

  • Ankel/fod

  • Knæ/hofte/lyske

  • Skulder/nakke

Tryk på din forsikring nedenfor og læs mere

Har du spørgsmål, så står vi klar til at besvare dem

dansksundhedssikring-forsikring-tilskud-fysioterapi
topdanmark-forsikring-tilskud-fysioterapi
lb-forsikring-tilskud-fysioterapi
danica-forsikring-tilskud-osteopati-fysioterapi
scandia-forsikring-tilskud-fysioterapi
runa-forsikring-tilskud-fysioterapi.png
bauta-forsikring-tilskud-fysioterapi
codan-forsikring-tilskud-fysioterapi
almbrand-forsikring-tilskud-fysioterapi
tryg-forsikring-tilskud-fysioterapi
if-forsikring-tilskud-fysioterapi
pfa-forsikring-tilskud-fysioterapi
bupa-forsikring-tilskud-fysioterapi
fdm-forsikring-tilskud-fysioterapi
Pension danmark.jpg
Ok - forsikring.png
mølholm_forsikring_2_.png
danmark-tilskud-osteopati-fysioterapi

Åbningstider

Mandag: 07.00 - 18.00

Tirsdag: 07.00 - 18.00

Onsdag: 07.00 - 18.00

Torsdag: 08.00 - 18.00

Fredag: 07.00 - 18.00

Weekend/helligdag:

Efter aftale

Jyllingevej 55, st. th.

2720 Vanløse

Danmark

Online Booking

Telefon: 25 88 50 50

kontakt@effx.dk

@Copyright Efficax ApS 2019

  • Facebook - Black Circle
  • Instagram - Black Circle
  • YouTube - Black Circle