Fysioterapi af høj kvalitet

 

Det er vigtigt for os, at klinikkens fysioterapeuter er dygtige, grundige og ambitiøse. Både med dem selv, men i højeste grad også på patienters vegne. Vi ligger stor vægt på efteruddannelse og specialisering inden for de områder, vi arbejder med. Hos os behøver du ingen lægehenvisning for at starte dit behandlingsforløb. Dette skyldes, at vi er en privat praktiserende klinik, som ikke er en del af den offentlige sygesikring.

Konstant fokus på faglig udvikling

At være fysioterapeut uden for den offentlige sygesikring sætter i langt større grad krav til vores evner og engagement overfor vores patienter. Det er bl.a. derfor, at vi bruger en stor del af vores tid på at efteruddanne og dygtiggøre os. Vi mener, at fysioterapeutuddannelsen udelukkende skal ses som en grundpakke, hvorefter den egentlige specialisering og uddannelse kan begynde. Alle vores fysioterapeuter er gennemsnitligt på kursus hver 3. måned og går derudover fast til undervisning 3 dage om måneden ifm. vores masterstudie, som vi afslutter i sommeren 2020. 

Du kan derfor forvente, at fysioterapeuterne på klinikken dels vil anvende deres fysioterapeutiske kompetencer og viden kombineret med behandlingsteknikker og den holistiske tilgang fra vores masterstudie inden for osteopati.

Vi går ind for sparring mellem vores fysioterapeuter for at vidensdele og holder ofte workshops, ligesom at vi løbende holder kurser for fysioterapeutstuderende via vores sideprojekt Efficax Academy. 

​Du vil altid møde en glad og engageret fysioterapeut, som via en grundlæggende sygesamtale får klarlagt og lokaliseret dine symptomer og ikke mindst den bagvedliggende årsager. Vores behandling er afhængig af problematikken bestående af dels manuelt arbejde på briks og vejledning i alt fra ergonomi, træning og kost. Under behandling kan du se et udpluk af de diagnoser og problemer, som vi behandler.

Forsikringsguide

6/10 danskere er ikke klar over, at de er dækket af en sundheds- eller ulykkesforsikring, som kan betale helt eller delvist for fysioterapeutisk behandling. Vi har lavet en forsikringsguide, som skal gøre det let at finde ud af hvordan du er dækket.

Fysioterapeuter hos Efficax

fysioterapeut-vanlose-jon.jpg

BA. Fysioterapi
Osteopat studerende

fysioterapeut-vanlose-kasper.jpg

BA. Fysioterapi
Osteopat studerende

jonas-fysioterapeut-osteopat

BA. Fysioterapi
Osteopat studerende

Åbningstider

Mandag: 07.00 - 18.00

Tirsdag: 07.00 - 18.00

Onsdag: 07.00 - 18.00

Torsdag: 08.00 - 18.00

Fredag: 07.00 - 18.00

Weekend/helligdag:

Efter aftale

Booking

Online Booking

Telefon: 25 88 50 50

E-mail: kontakt@effx.dk

Adresse

Jyllingevej 55, st. th.

2720 Vanløse

Danmark

@Copyright Efficax ApS 2019

  • Facebook - Black Circle
  • Instagram - Black Circle
  • YouTube - Black Circle