Efficax Vanløse

Efficax er en fysioterapeutisk praksis centraltbeliggende i Vanløse tæt ved offentlig transport så som metro, S-tog og diverse buslinjer. Der er gode og gratis parkeringsmuligheder i op til tre timer lige til døren.

Klinikken er let tilgængelig fra byer som København, Frederiksberg, Brønshøj/Husum, Rødovre, Valby og Herlev.

Herlevvitter er meget velkomne

Klinikken på Jyllingevej 58, 2720 Vanløse er skabt med ambitioner om at levere den mest effektive og helstøbte behandling som muligt. Vi tilbyder derfor en lang række forskellige ydelser, da det fra skade til skade kan variere, hvad der skal være løsningen. Dette kan også ændre sig i løbet af et behandlingsforløb, og derfor er vi skarpe til at informere vores patienter om, hvor og hvordan vi skal sætte ind for at komme af med deres skade. Klinikken har en tæt relation til Herlev, dels fordi vi er beliggende i nærområdet, men også fordi at Kasper er opvokset i Herlev og har rødder der. Vi har tidligere haft et tæt samarbejde med Herlevs fodboldklub og ser generelt en del Herlevvitter i klinikken. Patienter, som kommer til fra Herlev har fordel af at både C- og H-linjen kører lige forbi og for bilister er Vanløse også let tilgængeligt uden for meget kø.

Fra sportsskader til kontor nakke

Hvad enten din skade er kommet fra fysiske anstrengelser eller via dit arbejde, så står vi klar til at hjælpe. Vi har stor erfaring inden for fodbold, håndbold, cykling, løb m.m., og har desuden igennem flere år været tilknyttet forskellige større eller mindre kontorvirksomheder. Vi lytter til dig og hører hvem du er før vi sammen kan opsætte det rigtige forløb til dig. En stor del af vores behandling består af manuelle teknikker, som vi har tilegnet os via vores studie som osteopater og speciale inden for sportsfysioterapi. Derudover vil du få gode råd og vejledning med dig hjem, mens der i nogle tilfælde vil være behov for øvelser eller træning, som vi naturligvis får tilpasset til dit niveau og den tid til du har til rådighed.

Offentlig transport

 

Herlev st. - Jyllingevej st.                     5 min.

BIG Shopping - Jyllingevej st.             13 min.

Herlev Bymidte - Jyllingevej st.          15 min.

Herlev Hospital - Jyllingevej st.          17 min.

fysioterapi-vanlose-osteopat.jpg

REJSEPLAN

LÆS MERE

PARKERING
LÆS MERE

Booking

Du har mulighed for at booke en tid til osteopati, fysioterapi, massage eller akupunktur via vores bookingsystem eller via telefon 25 88 50 50. Vi bestræber os altid på at tage telefonen, men vi er ofte i gang med behandling, så hvis du lægger en telefonbesked eller sender en SMS, så vil du høre fra os hurtigst muligt. Alternativt kan du altid fange os på nedenstående kontaktformular eller kontakt@effx.dk.

Har du behov for at møde op fysisk for at få diskuteret dine muligheder og booke en tid, er dette naturligvis også en mulighed inden for vores normale åbningstider.

Åbningstider

Mandag: 07.00 - 18.00

Tirsdag: 07.00 - 18.00

Onsdag: 07.00 - 18.00

Torsdag: 08.00 - 18.00

Fredag: 07.00 - 18.00

Weekend/helligdag:

Efter aftale

Jyllingevej 55, st. th.

2720 Vanløse

Danmark

Online Booking

Telefon: 25 88 50 50

kontakt@effx.dk

@Copyright Efficax ApS 2019

  • Facebook - Black Circle
  • Instagram - Black Circle
  • YouTube - Black Circle