Efficax Vanløse

Efficax er en fysioterapeutisk praksis centraltbeliggende i Vanløse tæt ved offentlig transport så som metro, S-tog og diverse buslinjer. Der er gode og gratis parkeringsmuligheder i op til tre timer lige til døren.

Klinikken er let tilgængelig fra byer som København, Frederiksberg, Brønshøj/Husum, Rødovre, Valby og Herlev.

Klinikken

Efficax er en fysioterapeutisk klinik som er lokaliseret centralt på Jyllingevej 58, 2720 Vanløse. Klinikkens beliggenhed gør det let og attraktivt for patienter i hele København at komme hertil uanset transportmiddel.

For billister er der gode og gratis parkeringsmuligheder lige uden for klinikken, mens der får personer som benytter offentlig transport er flere let til gængelige muligheder. Jyllingevej st. (C-linjen) ligger 400 meter fra klinikken, mens Vanløse st., hvor der både kører s-tog (C- og H-linjen) og Metro er mindre end 700m væk.

Patienten i centrum

Hos Efficax kommer du til en klinik, som har dig i centrum. Klinikkens fysioterapeuter har en grundliggende viden inden for fysioterapi, men har siden tillagt sig viden inden for særlige specialområder. Det skyldes, at vi har stor fokus på efteruddannelse og specialisering, hvorfor begge fysioterapeuter har tillagt sig viden inden for sportsfysioterapi, akupunktur og i særdeleshed osteopati. Osteopati danner grundlaget for den undersøgelse og behandling du vil modtage her på klinikken.

Offentlig transport

København H - Vanløse st.                  13 min.

Østerport st. - Vanløse st.                    19 min.

Nørreport st. - Vanløse st.                    12 min.

Vesterport st - Vanløse st.                   22 min.

Nørrebro st. - Vanløse st.                      8 min.

Rådhuspladsen - Vanløse st.               23 min.

Københavns lufthavn - Vanløse st.      23 min.

fysioterapi-vanlose-osteopat.jpg

REJSEPLAN

LÆS MERE

PARKERING
LÆS MERE

Booking

Du har mulighed for at booke en tid til osteopati, fysioterapi, massage eller akupunktur via vores bookingsystem eller via telefon 25 88 50 50. Vi bestræber os altid på at tage telefonen, men vi er ofte i gang med behandling, så hvis du lægger en telefonbesked eller sender en SMS, så vil du høre fra os hurtigst muligt. Alternativt kan du altid fange os på nedenstående kontaktformular eller kontakt@effx.dk.

Har du behov for at møde op fysisk for at få diskuteret dine muligheder og booke en tid, er dette naturligvis også en mulighed inden for vores normale åbningstider.

Åbningstider

Mandag: 07.00 - 18.00

Tirsdag: 07.00 - 18.00

Onsdag: 07.00 - 18.00

Torsdag: 08.00 - 18.00

Fredag: 07.00 - 18.00

Weekend/helligdag:

Efter aftale

Jyllingevej 55, st. th.

2720 Vanløse

Danmark

Online Booking

Telefon: 25 88 50 50

kontakt@effx.dk

@Copyright Efficax ApS 2019

  • Facebook - Black Circle
  • Instagram - Black Circle
  • YouTube - Black Circle