Booking

Du har mulighed for at booke en tid til osteopati, fysioterapi, massage eller akupunktur via vores bookingsystem eller via telefon

25 88 50 50. Vi bestræber os altid på at tage telefonen, men vi er ofte i gang med behandling, så hvis du lægger en telefonbesked eller sender en SMS, så vil du høre fra os hurtigst muligt. Alternativt kan du altid fange os på nedenstående kontaktformular eller kontakt@effx.dk.

Har du behov for at møde op fysisk for at få diskuteret dine muligheder og booke en tid, er dette naturligvis også en mulighed inden for vores normale åbningstider.

Behandlingsgaranti

Hos Efficax tilbyder vi alle patienter behandlingsgaranti inden for 24 timer.

Du vil således hurtigt få mulighed for at få undersøgt og behandlet din skade.

På denne måde er du sikret, at du fx. hurtigt kan vende tilbage til arbejde, sport eller lignende, hvis uheldet skulle være ude.

Vi bestræber os altid på at være fleksible ift. hurtigst muligt at give dig en tid - og forventer også, at man som patient er fleksibel for at gøre brug af behandlingsgarantien. 

Behandlingsgaranti er gældende samtlige hverdage. Vi vil for så vidt muligt også være fleksible ifm. weekender og helligdage. 

​​

Har du akut brug for en tid uden for klinikkens åbningstider bedes du anvende nedenstående kontaktformular. Herfra vil vi hurtigst muligt kontakte dig telefonisk. 

Transport & parkering - klik her for parkeringsoverblik

Klinikken er placeret nær offentlig transportmuligheder med blot 400 m fra Jyllingevej S-togstation og 700 m fra Vanløse Metro- og S-togstation. Er du i bil, har du mulighed for at parkere gratis i op til 3 timer lige ved døren. Bygningen har elevator, som gør det let at komme op på 1. sal, hvor klinikken er placeret. 

Henvendelse via kontaktformularen besvares hurtigst muligt 

Åbningstider

Mandag: 07.00 - 18.00

Tirsdag: 07.00 - 18.00

Onsdag: 07.00 - 18.00

Torsdag: 08.00 - 18.00

Fredag: 07.00 - 18.00

Weekend/helligdag:

Efter aftale

Jyllingevej 55, st. th.

2720 Vanløse

Danmark

Online Booking

Telefon: 25 88 50 50

kontakt@effx.dk

@Copyright Efficax ApS 2019

  • Facebook - Black Circle
  • Instagram - Black Circle
  • YouTube - Black Circle