+45 2588 5050 kontakt@effx.dk

Online booking

Du er nu igang med at foretage en online booking. Du vil blive ført videre over i vores booking system. Har du spørgsmål er du velkommen til at ringe til os.

Vælg nedenfor

Information

N

Engagerede fysioterapeuter

N

Behandling af almene danskere

N

Behandling af profesionelle atleter

Spørgsmål? Ring: 25 88 50 50

Behandling uden henvisning

Du behøver ikke længere en henvisning fra din læge for at kunne starte et forløb hos en fysioterapeut. Vi er ikke er en del af den offentlige sygesikring – og det ønsker vi heller ikke at være. Vi ønsker at bruge den tid som vores klienter har brug for og ønsker ikke at være pålagt tidsmæssige restriktioner. Bemærk, at du altid får dit tilskud fra sygeforsikring danmark – også hos os.

Afbud/udeblivelse

Afbud skal ske senest kl. 18.00 dagen før din behandling starter. Ønsker du at melde afbud kan du gøre det via vores online booking eller via e-mail til kontakt@effx.dk. Vi understreger, at vi ikke tager imod afbud over telefon.

Ved for sent afbud eller udeblivelse vil du blive faktureret 50% af den pris som din bookede behandling kostede.

Akut behov

Har du akut brug for behandling og har du svært ved at finde en tid via vores online booking er du altid velkommen til at tage direkte kontakt til klinikken over enten e-mail eller telefon. Vi bestræber os på at kunne levere behandling inden for 24 timer og vil altid være fleksible for at du kan få en tid – også selvom det kræver at vi skal arbejde over.

Bemærk, at vi i weekenden kun kan kontaktes via e-mail.