Fysioterapi - Online holdtræning

 

I en svær tid, hvor fysisk træning foregår ensomt og med de samme kendte øvelser, har vi hos Efficax i første omgang valgt at opstarte online træning målrettet til sportsudøvere såsom fodbold-, håndbold-, floorball- og ishockeyspillere, samt personer som ønsker en hård fysisk træning.

Fra uge 13 vil der mandag, onsdag og fredag være holdtræning kl. 10.15 til 11.15. Det foregår sådan, at du for 100 kr. køber dig adgang til tre dages træning – altså køber du en uge ad gangen.

Vi vil på sigt åbne op for muligheden for at lave andre typer af hold til andre typer mennesker.

Hvordan foregår online holdtræning?

Træningen foregår via programmet Zoom som du inden holdstart skal downloade. Når du tilmelder dig vores holdtræning via vores online booking vil du modtage en udførlig forklaring på hvordan programmet fungerer. Det er let - så den del skal du ikke bekymre dig om. Umiddelbart efter tilmelding til holdtræning vil du modtage en kvittering, hvorefter du bedes lave en betaling for den pågældende uge, dvs. 100. Betalingen skal ske via vores mobilepay nummer som er 5 0 7 8 9. Du vil 30 minutter inden dit hold starter få tilsendt et link som du skal bruge for at deltage på holdet.

Træningen kan udføres i hjemmet og kræver kun, at du er logget på vores videoprogram via computer. Vi anbefaler, at man har en elastik og et tæppe/glidestykke til rådighed. Har du ikke det vil der være mulighed for at afhente dette i klinikken i Vanløse efter aftale – og der vil naturligvis altid være alternative øvelser til dem som ikke har udstyr.

Bemærk, at prisen på 100 kr. gælder fra mandag til fredag uanset hvor mange hold du deltager på.

Eksperter inden for sport

 

Hos Efficax er vi eksperter inden for sport. Vi har en lang uddannelsesmæssig baggrund inden for fysioterapi og sportsfysioterapi, samt praksis erfaring inden for mange forskellige sportsgrene, men i særdeleshed inden for fodbold. Programmerne og træningen varetages af fysioterapeut Peter Due Hansen og Kasper Straube Hansen. Førstnævnte er til dagligt cheffysioterapeut i Nykøbing FC og har tidligere været tilknyttet Lyngby Boldklub. Sidstnævnte er til dagligt fysioterapeut hos Hvidovre og har erfaring fra en række klubber, bl.a. BK Frem, Vanløse IF og Skovshoved IF.

Guide til videoopsætning

Fysioterapeuter hos Efficax

fysioterapeut-vanlose-peter.png

BA. Fysioterapi
Osteopat studerende

fysioterapeut-vanlose-jon.jpg

BA. Fysioterapi
Osteopat studerende

fysioterapeut-vanlose-kasper.jpg

BA. Fysioterapi
Osteopat studerende

jonas-fysioterapeut-osteopat

BA. Fysioterapi
Osteopat studerende

Åbningstider

Mandag: 07.00 - 18.00

Tirsdag: 07.00 - 18.00

Onsdag: 07.00 - 18.00

Torsdag: 08.00 - 18.00

Fredag: 07.00 - 18.00

Weekend/helligdag:

Efter aftale

Booking

Online Booking

Telefon: 25 88 50 50

E-mail: kontakt@effx.dk

Adresse

Jyllingevej 55, st. th.

2720 Vanløse

Danmark

@Copyright Efficax ApS 2019

  • Facebook - Black Circle
  • Instagram - Black Circle
  • YouTube - Black Circle