Fysioterapi - Online konsultation

 

Hos Efficax er vi vant til at behandle face-2-face, men i disse tider, hvor verden er på den anden ende, har vi valgt at tilbyde et onlinekoncept, som i høj grad muliggøre, at vi trods omstændighederne stadigvæk kan hjælpe rigtig mange mennesker med deres problematikker.

Ved en online konsultation har vi først og fremmest mulighed for at lytte til dine symptomer, samt historien bag din skade. Vi har også mulighed for at instruere dig i at udføre forskellige tests og på baggrund af disse tests kan vi få en god indikation for hvad din skade omhandler, samt vurdere hvordan du bedst muligt slipper af med den.

Hvordan foregår en online konsultation?

Konsultationen foregår via programmet Zoom som du inden din konsultation skal downloade. Når du booker en tid hos os, vil du modtage en udførlig forklaring på hvordan programmet fungerer. Det er let - så den del skal du ikke bekymre dig om. Når din tid starter vil din fysioterapeut og dig kunne diskutere din symptomer og skade face-2-face. Det kan ske, at din fysioterapeut har brug for, at du udføre forskellige tests eller viser, hvor dine symptomer sidder.

Når din fysioterapeut har dannet sig et overblik over din skade vil han via programmet have mulighed for at tegne og forklare, så du får et klart indtryk af hvad omfanget er. Derudover, har vi mulighed for online at udarbejde et træningsprogram som du efterfølgende kan starte på. Afhængig af din problematik vil I aftale en opfølgende tid, hvor der også kan være mulighed for at gennemgå dine øvelser, således at udførslen bliver så god som mulig.

Prisen for en online session af 30 minutter er 249,-

Tilskud til online fysioterapi

Du vil som du plejer modtage et tilskud til din behandling både via sygeforsikring danmark og din sundhedssforsikring. Det er derfor vigtigt, at du kontakter din sundhedsforsikring inden du starter dit online forløb hos os.

Guide til videoopsætning

Fysioterapeuter hos Efficax

fysioterapeut-vanlose-peter.png

BA. Fysioterapi
Osteopat studerende

fysioterapeut-vanlose-jon.jpg

BA. Fysioterapi
Osteopat studerende

fysioterapeut-vanlose-kasper.jpg

BA. Fysioterapi
Osteopat studerende

jonas-fysioterapeut-osteopat

BA. Fysioterapi
Osteopat studerende

Åbningstider

Mandag: 07.00 - 18.00

Tirsdag: 07.00 - 18.00

Onsdag: 07.00 - 18.00

Torsdag: 08.00 - 18.00

Fredag: 07.00 - 18.00

Weekend/helligdag:

Efter aftale

Booking

Online Booking

Telefon: 25 88 50 50

E-mail: kontakt@effx.dk

Adresse

Jyllingevej 55, st. th.

2720 Vanløse

Danmark

@Copyright Efficax ApS 2019

  • Facebook - Black Circle
  • Instagram - Black Circle
  • YouTube - Black Circle