Åben konsultation hos Efficax

Opdateret: 1. juli 2019

"Vi vil fremover afholde åbne konsultationer, hvor det er muligt at få snakket om sine problemer og få lagt en plan for et muligt forløb"


“... som forsøgsordning tilbydes åben konsultation, hvor du kan få en samtale med en af klinikkens fysioterapeuter for at få kortlagt om vi kan hjælpe dig”

Det er almindeligt, at man får en konsultation hos sin praktiserende læge, når man har et problem - hvorfor gør det samme sig ikke gældende hos fysioterapeuter? Det har vi undret os over og vil derfor som forsøgsordning tilbyde åben konsultation, hvor du kan få en samtale med en af klinikkens fysioterapeuter for at få kortlagt om vi kan hjælpe dig og hvordan vi vil gribe din problemstilling an.


Hvad går det ud på?

Vi afsætter 15 minutter til en åben konsultation. Konsultationen tager udgangspunkt i en samtale, hvor vi lytter til din historie og symptomer. Vi laver ingen decideret undersøgelse eller behandlingen i forbindelse med denne konsultation. Dog kan vi med afsæt i samtalen stille en forholdsvis stor sandsynlighed for om vi kan hjælpe dig eller ej. Det er en fordel, at du medbringer diverse dokumentation fra scanninger, læger eller lign., så vi kan danne os det fulde billede af dig og din problematik.


Hvad koster det?

En åben konsultation koster 50,-. Beløbet vil dog blive fratrukket en eventuel første konsultation, hvis du ønsker at opstarte et behandlingsforløb. Altså vil prisen for din første konsultation være 550,- i stedet for 600,- som normalt.


Hvordan booker jeg en tid?

Booking af en åben konsultation kan ske via vores online booking eller telefon og e-mail. Afbud skal ske senest 12 timer, før din behandling starter. Afbud kan ske på mail kontakt@effx.dk.


Du har sikkert en sundhedsforsikring

Vi har forsøgt at gøre det lettere for dig, at få overblik over hvordan du er dækket af dit forsikringsselskab. På nedenstående link kan du finde vores forsikringsguide, hvor du kan klikke ind på hver enkelt forsikringselskab og læse hvordan du er dækket.Har du spørgsmål, så står vi klar til at besvare dem. ​ Det er altid en god idé at have snakket med sit forsikringsselskab og evt. sin privatpraktiserende læge inden du starter din behandling.


Læs mere omkring forsikringsguiden

Åbningstider

Mandag: 07.00 - 18.00

Tirsdag: 07.00 - 18.00

Onsdag: 07.00 - 18.00

Torsdag: 08.00 - 18.00

Fredag: 07.00 - 18.00

Weekend/helligdag:

Efter aftale

Booking

Online Booking

Telefon: 25 88 50 50

E-mail: kontakt@effx.dk

Adresse

Jyllingevej 55, st. th.

2720 Vanløse

Danmark

@Copyright Efficax ApS 2020