Efficax skal hjælpe cheerleaders fra Divas

"Vi er både glade og stolte over, at vi fremover kan kaldes Divas Cheerleaders for vores samarbejdspartner. "


“... Divas deltager hvert år ved konkurrencer i USA og resten af Europa, hvor der er ambitioner om at vinde, men rummer også udøvere der dyrker sporten som en fritidsaktivitet.”

Vi er både glade og stolte over, at vi fremover kan kaldes Divas Cheerleaders for vores samarbejdspartner.


Divas Cheerleaders er med over 100 aktive udøvere ikke blot en af Danmarks største men også ældste foreninger indenfor konkurrence Cheerleading. Klubben rummer udøvere fra 3-50 år på alle niveauer. Divas deltager hvert år ved konkurrencer i USA og resten af Europa, hvor der er ambitioner om at vinde, men rummer også udøvere der dyrker sporten som en fritidsaktivitet.


Samarbejde betyder, at vi fra tid til anden vil være til stede til diverse arrangementer som Divas afholder, samt at det for både medlemmer og deres familier vil være fordelagtigt at vælge Efficax, når de skal have fysioterapeutisk eller massage behandling. Selve ideen til samarbejde kom efter, at Divas bestyrelsesformand og træner, Camilla Jensen, blev en irriterende knæskade kvit med vores hjælp:


"Som aktiv træner, har jeg døjet med mange smerter i mit knæ. Jeg har prøvet utallige fysioterapeuter mm. Uden rigtig at få løst problematikken. Jeg fik så øjnene op for Kasper og Efficax, der allerede fra første konsultation havde lagt en plan for mit knæ. Jeg er nu efter en måned fuldstændig smertefri. Kasper er utrolig dygtig og omhyggelig med sit arbejde. Man føler sig altid i trykke hænder og jeg er overbevist om at Kasper og resten af Efficax er de dygtigste hænder jeg har været i. Derfor var jeg heller ikke i tvivl om at et samarbejde mellem Divas og Efficax ville være det helt rigtige!"


Vi glæder os enormt meget til at samarbejde med Camilla og resten af divaerne.

Efficax var med til generalprøven før UCA 2019

Læs mere om samarbejde på Divas hjemmeside:

https://divascheer.dk

Åbningstider

Mandag: 07.00 - 18.00

Tirsdag: 07.00 - 18.00

Onsdag: 07.00 - 18.00

Torsdag: 08.00 - 18.00

Fredag: 07.00 - 18.00

Weekend/helligdag:

Efter aftale

Booking

Online Booking

Telefon: 25 88 50 50

E-mail: kontakt@effx.dk

Adresse

Jyllingevej 55, st. th.

2720 Vanløse

Danmark

@Copyright Efficax ApS 2019

  • Facebook - Black Circle
  • Instagram - Black Circle
  • YouTube - Black Circle