Tag kontrollen over din ryg tilbage

"Vores team af engagerede og dygtige fysioterapeuter vil i august starte ryghold i klinikken"


“... for os er det vigtigt, at man som patient føler sig set og hørt undervejs i træningen. Derfor er der kun plads til fire deltagere på hvert hold”

Start på ryghold fra august

Hos Efficax vil vi fra august måned starte ryghold her i klinikken. Rygholdene har til formål at øge både mobilitet og styrke i ryggen, samt vigtigst af alt reducere smerter og minimere risikoen for rygskader. Altså. Det er DIG som skal bestemme over dit liv - og ikke din ryg.


Langt de fleste med rygsmerter eller som tidligere har haft rygsmerter mangler inspiration og viden til at opretholde en fast træningsrutine. For os er det vigtigt, at man som patient føler sig set og hørt undervejs i træningen. Derfor er der kun plads til fire deltagere på hvert hold, således at vi kan have den enkelte deltager i fokus og tilpasse træningen til deltagerens generelle niveau og dagsform.


Tilmelding og pris

Ønsker du at starte på et ryghold, bedes du klikke her og angive dine kontaktoplysninger, samt hvilke dage og tidspunkter, som ville passe dig bedst. Du bedes også angive om du har særlige præference ift. de øvrige deltagere på holdet og hvad dit hovedformål er med træningen. Herefter vil du blive kontaktet af os ifm. oprettelse af dit hold.


Ved medlemskab hos Sygeforsikring Danmark (uanset gruppe) vil du modtage en refusion på 59 kr efter hver træning. Prisen for at deltage på et hold er 118 kr per træning. For at deltage binder du dig til enten én eller to træninger om ugen i minimum fem uger.


Tilmeldingsformular


Erfaring inden for rygsmerter - uanset diagnose

Vores fysioterapeuter arbejder dagligt med alle former for rygsmerter og har flere års erfaring inden for bl.a. discus prolaps, slidgigt, iskiassmerter, facetledssyndrom, stenose og mange andre problemer som kan opstå i ryggen. Bemærk at holdet også kunne være for dig, som ønsker at styrke din ryg eller som har en rygproblematik uden en egentlig diagnose.


Her viser Jon tre øvelser for lænden:


Få viden omkring diverse rygproblematikker:

Åbningstider

Mandag: 07.00 - 18.00

Tirsdag: 07.00 - 18.00

Onsdag: 07.00 - 18.00

Torsdag: 08.00 - 18.00

Fredag: 07.00 - 18.00

Weekend/helligdag:

Efter aftale

Booking

Online Booking

Telefon: 25 88 50 50

E-mail: kontakt@effx.dk

Adresse

Jyllingevej 55, st. th.

2720 Vanløse

Danmark

@Copyright Efficax ApS 2020