Skadesforebyggelse for fodboldspillere

Opdateret: 19. juni 2019

"Skal du være den bedste udgave af dig selv og undgå at få den kommende sæson ødelagt af skader, så er det nu indsatsen skal ligges."


“... træningen har til formål at forebygge muskelskader i lyske, baglår og forlår, samt øge stabilitet i både knæ og ankler, hvilket minimerer risikoen for korsbåndsskader, ledbåndsskader og forstuvninger”

Der findes de fodboldspillere som får skader - og så er der dem som ikke gør. Selvom uheld naturligvis spiller ind, så er der ingen tvivl om at forebyggende træning reducerer risikoen for skader markant. Skal du være den bedste udgave af dig selv og undgå at få den kommende sæson ødelagt af skader, så er det nu indsatsen skal ligges.


Det vil vi rigtig gerne hjælpe dig med. Derfor opretter vi nu små specifikke hold for fodboldspillere, som ønsker at bygge sig stærkere og forebygge skader i løbet af de kommende uger.


Kort om træningen

Træningen har til formål at forebygge muskelskader i lyske, baglår og forlår, samt øge stabilitet i både knæ og ankler, hvilket minimerer risikoen for korsbåndsskader, ledbåndsskader og forstuvninger. Træningen finder sted i vores lokaler på Jyllingevej 55 i Vanløse. Hvert holdt består af fire deltagere, som alle spiller fodbold og træningen vil blive superviseret af Kasper, som både tilrettelægger træningen og tilpasser øvelserne til den enkelte deltager.


Erfaring inden for fodbold

Kasper er uddannet fysioterapeut i 2015 og har siden da læst fire ud af fem år på osteopati uddannelsen - en overbygning med specialisering inden for manuel behandling. Kasper har derudover specialiseret sig inden for sportsfysioterapi og været tilknyttet diverse danske fodboldklubber, herunder BK Frem, Nykøbing FC, Vanløse IF og Skovshoved. Kasper behandler og genoptræner hver uge både herre- og kvindefodboldspillere.


Interesseret?

Er du eller nogle af dine holdkammerater interesseret, så kontakt os gerne via e-mail kasper@effx.dk eller telefon 25 88 50 50, hvorefter vi får tilrettelagt opstart og hvilket tidspunkt på ugen, som vil passe dig bedst. Prisen for at deltage på et hold vil være 500 kr for fem træninger fordelt udover de kommende uger. Der er naturligvis mulighed for at deltage to gange om ugen, hvis dette ønskes og vi får sammen tilpasset det ift. ferie og andet.

Åbningstider

Mandag: 07.00 - 18.00

Tirsdag: 07.00 - 18.00

Onsdag: 07.00 - 18.00

Torsdag: 08.00 - 18.00

Fredag: 07.00 - 18.00

Weekend/helligdag:

Efter aftale

Booking

Online Booking

Telefon: 25 88 50 50

E-mail: kontakt@effx.dk

Adresse

Jyllingevej 55, st. th.

2720 Vanløse

Danmark

@Copyright Efficax ApS 2020