Efficax Vanløse

Efficax er en fysioterapeutisk praksis centraltbeliggende i Vanløse tæt ved offentlig transport så som metro, S-tog og diverse buslinjer. Der er gode og gratis parkeringsmuligheder i op til tre timer lige til døren.

Klinikken er let tilgængelig fra byer som København, Frederiksberg, Brønshøj/Husum, Rødovre, Valby og Herlev.

Et stenkast fra Rødovre

Vores fysioterapeutiske praksis er placeret på Jyllingevej 58, 2720 Vanløse og giver gode tilkørsel muligheder fra Rødovre - både for dem i offentligtransport og bilister. For bilister er der gode parkeringsforhold med op til 3 timers gratis parkering lige ud til døren. Der er flere buslinjer, som går forbi klinikken og for cyklister ligger klinikken inden for en afstand, hvor du helst ikke skulle få for meget sved på panden.

Ligger du vejen forbi os, så vil vi ved hver eneste konsultation sikre os, at du ikke har fortrudt det. 

Det er af største betydning, at vores patienter altid får noget ny viden og tiltag med sig hjem, samt at de kan mærke, at de er et skridt tættere på deres mål for hver gang de har besøg os.

Hele din krop i centrum

Vores kombinerede fysioterapeutiske og osteopatiske baggrund giver os evnerne til at se holistisk på din skade. Vi stiler imod at fjerne smerte og symptom, men også finde den bagvedliggende årsag, så vi samarbejde kan undgå, at din skade vender tilbage i fremtiden. Vores erfaring og baggrund dækker alt fra sport- til kontor eller andre arbejdsrelaterede skader. Vi mener, at det er vigtigt, at vi efter en grundig samtale og undersøgelse kan forklare vores patienter, hvad vi mener, er årsagen til deres nuværende problem, samt giver dem en forståelse af dette, så de lettere kan se relevansen af fx. øvelser eller vigtigheden af et behandlingsforløb.

Offentlig transport

Rødovre Centrum - Efficax                 11 min.

Rødovre st. - Efficax                            18 min.

Islev st. - Efficax                                    7 min.

fysioterapi-vanlose-osteopat.jpg

REJSEPLAN

LÆS MERE

PARKERING
LÆS MERE

Booking

Du har mulighed for at booke en tid til osteopati, fysioterapi, massage eller akupunktur via vores bookingsystem eller via telefon 25 88 50 50. Vi bestræber os altid på at tage telefonen, men vi er ofte i gang med behandling, så hvis du lægger en telefonbesked eller sender en SMS, så vil du høre fra os hurtigst muligt. Alternativt kan du altid fange os på nedenstående kontaktformular eller kontakt@effx.dk.

Har du behov for at møde op fysisk for at få diskuteret dine muligheder og booke en tid, er dette naturligvis også en mulighed inden for vores normale åbningstider.

Åbningstider

Mandag: 07.00 - 18.00

Tirsdag: 07.00 - 18.00

Onsdag: 07.00 - 18.00

Torsdag: 08.00 - 18.00

Fredag: 07.00 - 18.00

Weekend/helligdag:

Efter aftale

Jyllingevej 55, st. th.

2720 Vanløse

Danmark

Online Booking

Telefon: 25 88 50 50

kontakt@effx.dk

@Copyright Efficax ApS 2019

  • Facebook - Black Circle
  • Instagram - Black Circle
  • YouTube - Black Circle