+45 2588 5050 kontakt@effx.dk

Vi har specialister hos Efficax

Hos Efficax tilbyder vi individuelle træningsforløb ifm. genoptræning af en skade. Vi leverer ikke personlig træning eller træning relateret til vægttab, da det ikke er der vores kernekompetencer ligger. Her anbefaler vi vores samarbejdspartner Strick Performance. Vi har en stor interesse inden for præstationsfremmende træning, forebyggende træning og genoptræning og kan inden for disse områder levere en træning, som er både sjov og resultatorienteret.

Vi tilbyder udelukkende 1-til-1 træning og små hold af 3-4 deltagere, da vi ønsker at have den tættest mulige kontakt med vores klienter. Det tror vi er sådan vi kan rykke dem mest. Den individuelle træning giver klinikkens fysioterapeuter muligheden for at have fuld fokus på dig, således at alle øvelser udføres perfekt og små justeringer kan tilføres undervejs i træningen. 

Fodbold

Cykling

Golf

Dans

Specialist indenfor fodbold

Kasper har igennem fem år arbejdet med fodboldspillere på alle niveauer. Han har tidligere været tilknyttet flere forskellige 1. og 2. divisionsklubber og er aktuelt ansat i Hvidovre IF. En stor del af hans hverdag her på klinikken foregår desuden også med fodboldspillere. 

De erfaringer som Kasper har gjort sig hvad angår fodboldspillere er, at alt for mange ikke får det optimale ud af deres karriere grundet skader. Oftest opstår skaderne grundet manglende forebyggelse i form af styrke, stabilitet og koordination hos spillerne.

Kasper tilbyder bl.a. off-season træning specielt til fodboldsspillere.

Specialist indenfor cykelsport

Genoptræning er et af de områder, hvor vi bruger mest tid. Der er ofte behov for en grundig genoptræning og mange oplever desværre, at et genoptræningsforløb i det kommunale enten er for kort eller, at der er for lidt supervision omkring den træning, som skal udføres.  

Vi ser derfor ofte klienter, som har genoptrænet enten i kommunalt regi eller på egen hånd, som vælger at starte et forløb hos os. Genoptræningen består typisk af forskellige aspekter; styrke, bevægelighed, udholdenhed, funktionalitet og stabilitet/balance. Vi sørger altid for, at vores patienter får en grundliggende forståelse for hvad de træner og hvorfor.

Typisk vil et genoptræningsforløb bestå af øvelser som udføres i klinikken under tæt supervision.

Sideløbende med dette vil klienten have øvelser eller tiltag som denne skal lave, når patienten ikke træner hos os. Vi har erfaring med genoptræning af skader i både ryg, ankel/fod, knæ, hofte, lyske og skulder.​

Specialist indenfor golf

Vi har stor erfaring inden for sport, hvor præstationsfremmende træning er en central del af at skulle levere sit ypperste. Præstationsfremmende træning vil altid tage udgangspunkt i de ønsker du har som patient, men vi vil altid supplere op med vores tanker, når vi har lavet en gennemgående og grundig undersøgelse af dig.

Vi tager altid hensyn til at vores træning skal være overførbar til de aktiviter eller idrætsgrene som du dyrker.

Specialist indenfor dans

Hvad enten man er fysisk aktiv inden for sport eller om man blot skal bruge sin krop i hverdagsøjemed,

så kan det give mening at udføre forebyggende træning. Typisk bruger vi først tid på at få klarlagt, hvilket mulige problematikker som man ønsker forebygget. Dernæst sørger vi altid for at give vores patienter en grundliggende forståelse for hvad de træner og hvorfor de skal træne det. Vi tager altid udgangspunkt i evidensbaseret træning – altså træning som vi ved virker. Efter et kortere eller længere forløb med forebyggende træning hos os, er målet at vores patient selv kan stå for træningen i fremtiden.

Denne form for træning benyttes oftest off-season i diverse sportsgrene som fodbold, floorball, cykling håndbold og lignende.

Martin fik styr på sit knæ

“Har været hos flere behandlingssteder men behandlerne hos Efficax har været klart de bedste. Virkelig nogle gutter der brænder for deres fag! Og så fandt de problemet med mit knæ som foregående behandlingssteder ikke har kunne hjælpe mig med.”

Genoptræning af menisk