Efficax Vanløse

Efficax er en fysioterapeutisk praksis centraltbeliggende i Vanløse tæt ved offentlig transport så som metro, S-tog og diverse buslinjer. Der er gode og gratis parkeringsmuligheder i op til tre timer lige til døren.

Klinikken er let tilgængelig fra byer som København, Frederiksberg, Brønshøj/Husum, Rødovre, Valby og Herlev.

15 min - så er du her

Det vil grundet gode transport muligheder altid være let at komme fra Valby til Vanløse. Så om du tager bilen eller det offentlige vil du på under et kvarter stå midt i Vanløse. Klinikken har flotte og trygge rammer, og vores lokaler er indrettet med det formål, at vores patienter skal mærke en god atmosfære og at mulighederne for den bedst tænkelige behandling er til stede. Vi bestræber os på at give vores patienter tid til at fortælle deres historie, da vi uden at kende dig ikke kan behandle dig bedst muligt. En grundig og dybdegående undersøgelse vil give dig viden om hvordan du hurtigst og bedst muligt kommer videre med din skade.

Vi vejleder dig hele vejen i mål

Hos os køber du ikke blot en fysioterapeutisk ydelse. Du køber en del af fysioterapeuten i den tid du er patient hos os. Det betyder for dig, at vi sætter os godt ind i dit problem og har den fornødne viden til at forklare dig hvad din skade går ud på og hvorfor dit problem er opstået. Vi er ikke kun til rådighed, når du er på klinikken - vi står klar til at vejlede over både telefon og mail i perioden mellem dine behandlinger, så vi sikrer os, at når du kommer igen, har du i et større eller omfang flyttet dig i en positiv retning. På den måde sikrer vi os, at vi for hver konsultation kan gå dybere og dybere ind i din problematik og ikke blot løse selve symptomerne, men også den bagvedliggende årsag.

Offentlig transport

Valby st - Vanløse st.                         7 min.

Langgade st. - Vanløse st.                5 min.

Toftegårds Plads - Vanløse st.         11 min.

Spinderiet - Vanløse st.                    12 min.

Vigerslev Alle st - Vanløse st.           9 min.

fysioterapi-vanlose-osteopat.jpg

REJSEPLAN

LÆS MERE

PARKERING
LÆS MERE

Booking

Du har mulighed for at booke en tid til osteopati, fysioterapi, massage eller akupunktur via vores bookingsystem eller via telefon 25 88 50 50. Vi bestræber os altid på at tage telefonen, men vi er ofte i gang med behandling, så hvis du lægger en telefonbesked eller sender en SMS, så vil du høre fra os hurtigst muligt. Alternativt kan du altid fange os på nedenstående kontaktformular eller kontakt@effx.dk.

Har du behov for at møde op fysisk for at få diskuteret dine muligheder og booke en tid, er dette naturligvis også en mulighed inden for vores normale åbningstider.

Åbningstider

Mandag: 07.00 - 18.00

Tirsdag: 07.00 - 18.00

Onsdag: 07.00 - 18.00

Torsdag: 08.00 - 18.00

Fredag: 07.00 - 18.00

Weekend/helligdag:

Efter aftale

Jyllingevej 55, st. th.

2720 Vanløse

Danmark

Online Booking

Telefon: 25 88 50 50

kontakt@effx.dk

@Copyright Efficax ApS 2019

  • Facebook - Black Circle
  • Instagram - Black Circle
  • YouTube - Black Circle