Efficax Vanløse

Efficax er en fysioterapeutisk praksis centraltbeliggende i Vanløse tæt ved offentlig transport så som metro, S-tog og diverse buslinjer. Der er gode og gratis parkeringsmuligheder i op til tre timer lige til døren.

Klinikken er let tilgængelig fra byer som København, Frederiksberg, Brønshøj/Husum, Rødovre, Valby og Herlev.

En del af lokalmiljøet

Klinikken er beliggende på Jyllingevej 58, 2720 Vanløse. Er du i tvivl - så er det os som ligger ovenpå Støvlen. Klinikken åbnede i oktober 2016 og siden da har vi gjort vores for at blive en del af lokalmiljøet. Det betyder, at vi er aktive særligt i foreningslivet, hvor vi har samarbejde med fodboldklubberne Vanløse IF og FC Damsø.

Vi har både gode parkeringsmuligheder lige til døren og er for de fleste i Vanløse kun en kort cykeltur eller gåtur væk. Vi prioriterer vores patienter og vil altid så klar med en hurtig tid,

hvis dette kan hjælpe en Vanløseborger.

Patienten i centrum

Selvom vores klinik ligger på trafikkerede Jyllingevej, har vi sikret os at alt i klinikken har de bedste forudsætninger for, at du som patient skal føle dig velkommen, tilpas og ikke mindst godt behandlet. Vi ligger den største vægt på, at vores patienter har det godt og føler, at de bliver hørt.

Det er nemlig jer, som giver os svarene til at finde årsagen til dine smerter og efterfølgende hvordan vi sammen løser dit problem. Vi sørger for, at du er i centrum og vil derfra via grundig undersøgelse med baggrund i vores uddannelse inden for fysioterapi, samt specialisering inden for sportsfysioterapi og osteopati hjælpe dig videre. Vi har et helhedsorienteret syn på dig og din krop, hvilket er kernen bag osteopati. En helhedsorienteret undersøgelse betyder, at alt fra muskel-skelet- til organ- og kraniesystemet vurderes og tages i betragtning for at løse din problematik.

Tilgængelighed

Vanløse st. - Efficax Vanløse              700 m.  

Kronen - Efficax Vanløse                     850 m. 

Damhussøen - Efficax Vanløse           2000 m. 

Vanløse Stadion - Efficax Vanløse      900 m.

fysioterapi-vanlose-osteopat.jpg

REJSEPLAN

LÆS MERE

PARKERING
LÆS MERE

Booking

Du har mulighed for at booke en tid til osteopati, fysioterapi, massage eller akupunktur via vores bookingsystem eller via telefon 25 88 50 50. Vi bestræber os altid på at tage telefonen, men vi er ofte i gang med behandling, så hvis du lægger en telefonbesked eller sender en SMS, så vil du høre fra os hurtigst muligt. Alternativt kan du altid fange os på nedenstående kontaktformular eller kontakt@effx.dk.

Har du behov for at møde op fysisk for at få diskuteret dine muligheder og booke en tid, er dette naturligvis også en mulighed inden for vores normale åbningstider.

Åbningstider

Mandag: 07.00 - 18.00

Tirsdag: 07.00 - 18.00

Onsdag: 07.00 - 18.00

Torsdag: 08.00 - 18.00

Fredag: 07.00 - 18.00

Weekend/helligdag:

Efter aftale

Jyllingevej 55, st. th.

2720 Vanløse

Danmark

Online Booking

Telefon: 25 88 50 50

kontakt@effx.dk

@Copyright Efficax ApS 2019

  • Facebook - Black Circle
  • Instagram - Black Circle
  • YouTube - Black Circle